Wat

maakt een schildercursus bij ons zo bijzonder?
Allereerst, is het een prachtige manier om te ontspannen en van het mooie griekse leven te genieten op een actieve manier.Terwijl je schildert krijg je waarschijnlijk een andere kijk op de dingen. Daag jezelf uit, je talent en je nieuwsgierigheid. De cursus geeft je genoeg tijd om te onderzoeken. Alle verzoeken zullen wij proberen in te willigen, of te helpen, of ze nou van artistieke aard zijn of practische aard. We denken dat je snel nieuwe vrienden zult maken en willen graag het geheim van ons kleine paradijs met je delen. Voor partners is er genoeg te doen en ontdekken.

Maak je niet druk over talent of gebreken, geduldige begeleiding zal het beste in je naar boven brengen, beginners worden verrast en gestimuleerd hun grenzen te verleggen, gevorderden vinden een gelijkwaardige partner en worden geprikkeld hun zienswijze te delen en nieuwe inzichten te krijgen. Dit alles tegen het decor van de Ionische zee, dezelfde die bezeild werd door Odysseus, zijn eiland Ithaka kunt u op een heldere dag aan de horizon zien liggen! De dagelijkse temperaturen zijn niet te heet omdat we in noordwest griekenland zitten, tegenover Italie.

vissersboot in Paleros

De schildercursussen duren 5 dagen (in het weekend is er geen les), of een kortere cursus van 3 dagen die op woensdag begint. De klassen zijn ± 3 1/2 uur iedere ochtend. De rest van de dag is vrij, voor andere bezigheden, of om door te schilderen, of te genieten van de omgeving. De groep wordt beperkt tot ± vijf mensen zodat iedereen individuele aandacht kan krijgen. Je kan ook je eigen groep samenstellen, neem contact met ons op om een planning te maken. We hebben een basis aan studiematerialen zoals pen, houtskool, zacht potlood (2B of 4B) en/of pastelkrijt. Voor schilders olieverf, acryl, aquarel, doekjes, board of papier en penselen. Wij hebben tekenborden, stoelen en terpentine. Wil je uitgebreider werken, breng dan eigen materialen mee.

schilderen in Paleros

wie is Barbara?

home