Reizen

Reizen naar Paleros is, dankzij de dichtbijzijnde luchthaven, best gemakkelijk.
De werkelijke naam van het viegveld is Aktio, maar uw reisburo zal het vliegveld Preveza noemen, naar de aangrenzende stad. Als u zoekt naar vluchten kijk dan naar de bestemming Lefkas eiland, een populaire toeristen bestemming.

Het vliegveld ligt op 30 minuten reisafstand van Paleros, een taxi kost ongeveer 40 euro.

Transavia vliegt vanaf Schiphol op iedere zaterdag.

Vanuit duitsland vliegt Air Berlin vanaf Dusseldorf. Veel nederlanders maken hier gebruik van, omdat deze vluchten vaak goedkoper zijn. Vanuit engeland vliegt men nog vaker, sommige prijsvechters vliegen naar Preveza. Veel vluchten uit engeland komen in het weekend aan. kijk op de link pagina voor enkele reis suggesties.

Als alle vluchten naar Preveza zijn volgeboekt, kunt u ook via het eiland Corfu vliegen, en daar een veerboot nemen naar Igoumenitsa op het vasteland, waarna u een bus naar Lefkas kunt nemen. Van daar uit brengt een taxi u naar Paleros, of in noodgevallen regelen we voor u een lift.

Een andere mooie manier van reizen naar Paleros is met de auto. Als u de tijd heeft, en u houdt van autorijden, kunt u via Ancona of Venetie in Italie gaan. Daar neemt u de veerboot (Anek Lines of Minoan lines) naar Igoumenitsa. Van daar uit is het 2 uur rijden naar Paleros. De wegen zijn redelijk en er is geen al te druk verkeer.

Wat kost het allemaal?