Accommodatie

schilderij straatje paleros
Wij bieden een weekcursus aan met accommodatie inbegrepen, bij de mooie appartementen van Dyonisos, van Makis en Sylvia. U kunt kiezen tussen hun rustige familie appartementen, dicht bij het dorpscentrum maar in een rustige straat gelegen, of de zeekust appartementen in de levendige en meer rumoerige lokatie nabij de restaurants en bars. Alle appartementen hebben een mooi uitzicht, de meesten hebben zeezicht. Ze hebben airconditioning en badkamer met douche, wc en soms een ligbad. Een paar nachtjes bijboeken kan ook, u betaalt dan zelf de extra nachtjes bij Sylvia.

Kijk hier op hun website.

We hebben ook een 2 persoons knus houten chalet met zeezicht en een kleine tuin, midden in de natuur op ons eigen landgoed, 20 minuten wandelen van het dorp. Hier zijn de foto's! Laat ons weten of deze uw voorkeur heeft. Ideaal voor mensen die van sterrenhemels en wandelen houden. De cabin kost 30 euro per nacht.

Er zijn in Paleros ook diverse andere leuke appartementen en hotels, vaak eigendom van lokale families die er alles aan zullen doen om uw verblijf aangenaam te maken. De prijzen zijn rond de 40 euro per nacht. Sommige reisbureaus hebben een all-in pakket met vlucht en logies, kijk maar op onze link pagina. Wanneer u bij hen boekt, betaalt u aan ons alleen de kosten van de schildercursus.

Als u uw schildervakantie wil combineren met een extra verblijf op het eiland Lefkas, kunnen wij u het prachtige Aigli hotel aanbevelen, kijk hier naar hun website.

Wij bevelen ook de appartementen aan van Ionian bay, vlakbij Lefkas, kijk hier naar hun website.

Al deze accommodaties zijn van vrienden en wij zijn er zeker van dat ze uw verblijf onvergetelijk maken!

appartementen dionysos appartementen dionysos
Makis and Sylvia
PALEROS STRAATJEhome
welke excursies kan ik maken?